ZoboEstetika s certifikatom zlata bonitetna odličnost med najboljša podjetja v Sloveniji

Certifikat zlata bonitetna odličnost za zobozdravstveno in ortodontsko ambulanto ZoboEstetikaZobozdravstvena in ortodontska ordinacija ZoboEstetika je uspela pridobiti certifikat zlate bonitetne odličnosti. Po analizah za leto 2019 se ZoboEstetika uvršča v najvišji razred AAA ter tako sodi med manj kot 10 % najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji. Še več, ZoboEstetika je dosegla zlato bonitetno odličnost, ki jo dosega zgolj 6,9 % registriranih podjetij v Sloveniji. To pomeni, da ZoboEstetika sodi med peščico podjetij, ki kar tri leta zapored dosegajo najvišji razred AAA. Gre za prestižno izdajo zlate bonitetne odličnosti in visoko priznanje poslovne odličnosti, ki jo Bisnode AB podeljuje na evropski ravni.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.

Podelitev certifikata zlata bonitetna odličnost zobozdravstveni in ortodontski ordinaciji ZoboEstetika | Karmen Verhovec, dr. dent. med., spec. čelj. in zob. ortop. | mag. Marjan Papež, dipl. ing.

Podjetja z bonitetno odličnostjo poslujejo nadpovprečno. To pomeni, da se je ZoboEstetika v tem obdobju izkazala kot nadpovprečno plačniško podjetje, nima nobenih blokad računa, hkrati pa izpolnjuje kriterije za doseganje manjše verjetnosti, da bo v prihodnjih dvanajstih mesecih zabeležila katerega od naslednjih dogodkov:

  • stečaj, prisilno poravnavo ali likvidacijo (< 0,08 % verjetnost),
  • izbris subjekta iz poslovnega registra (< 0,81 % verjetnost),
  • blokada transakcijskih računov subjekta več kot 60 dni nepretrgoma oziroma več kot 90 dni pretrgoma (< 0,41 % verjetnost).

Priznanje je ZoboEstetiki podelila mednarodna analitična hiša Bisnode, ki je največja partnerska družba bonitetne družbe Dun & Bradstreet. Dun & Bradstreet (D&B) je svetovni leader na področju komercialnih podatkov in analitike. Ima največjo podatkovno bazo o podjetjih na svetu in deluje že od leta 1841.

Certifikat

Ena misel o “ZoboEstetika s certifikatom zlata bonitetna odličnost med najboljša podjetja v Sloveniji

Dodaj odgovor