8. junija 2019 – v ZoboEstetiko po brezplačne zobozdravstvene storitve ali nevidni zobni aparat Invisalign

Zobozdravstvena in ortodontska klinika ZoboEstetika tudi letos organizira Dan odprtih vrat. Dogodek se bo odvijal v soboto, 8. junija 2019, na sedežu ordinacije v Trebnjem.

ZoboEstetika bo tudi letos odprla svoja vrata občanom ter jim brezplačno ponudila nekatere zobozdravstvene storitve, ki se sicer izvajajo samoplačniško. Obiskovalci si bodo lahko ogledali izvajanje storitev in zdravstveno osebje povprašali o stvareh, ki jih zanimajo, poleg tega pa bodo deležni tudi drugih ugodnosti.

Dober ortodont za odrasle in InvisalignInteresentom bodo ponudili brezplačne ortodontske preglede, ki jih bo izvajala specialistka, ortodontinja Karmen Verhovec. Doktor Verhovčeva poleg klasičnih postopkov ortodontskega zdravljenja izvaja tudi najsodobnejše tehnike ortodontskega zdravljenja s sistemi nevidnih snemljivih zobnih aparatov Invisalign. Na tem področju sodi med najbolj uveljavljene specialiste v Sloveniji.

 
Digitalno skeniranje zob za nevidni zobni aparat InvisalignOb dnevu odprtih vrat bodo v ZoboEstetiki izvajali brezplačno intraoralno skeniranje zob. Digitalno skeniranje zob sodi med najnaprednejše tehnološke dosežke v sodobnem zobozdravstvu in vse bolj izpodriva jemanje klasičnih zobnih odtisov. Optično zajemanje stanja zob v 3D digitalno sliko je hitro, neboleče, bolj natančno, predvsem pa ni tako neprijetno, kot klasično odtiskovanje. Pomembna prednost je tudi hitrejša manipulacija in s tem povezano celotno zdravljenje.

zobni rentgen | rentgensko slikanje zobBrezplačno rentgensko slikanje ortopana in telerentgena zob je prav tako ena od storitev, ki ste jih lahko deležni v okviru dogodka. ZoboEstetika razpolaga z najsodobnejšim digitalnim rentgenskim aparatom, ki zagotavlja minimalne doze rentgenskega sevanja. Če imate težave z zobmi ali ste že napoteni na rentgensko slikanje in ne želite čakati na določen termin, lahko izkoristite dan odprtih vrat.

 

Invisalign - neviden zobni aparatVsi obiskovalci, ki se bodo na dnevu odprtih vrat odločili za ortodontsko zdravljenje s sistemom nevidnih snemljivih zobnih opornic Invisalign, bodo deležni 15 % popusta na celotno zdravljenje. Polni program (Invisalign Full) si bodo zagotovili za 3.298 €, zdravljenje lažjih nepravilnosti pa bo na voljo že od 1.100 € dalje. Storitev se odplača tekom celotnega zdravljenja (eno do dve leti). Ortodontsko zdravljenje s snemljivimi nevidnimi zobnimi opornicami Invisalign ima vrsto prednosti pred klasičnim zdravljenjem. Poleg snemljivosti in komaj opaznega aparata sistem ne vključuje nobenih kovinskih žic in nosilcev, zahteva manj obiskov ortodonta, omogoča hitrejše ravnanje zob, je nemoteč, pomembna prednost pa je tudi to, da lahko pacient v naprej, še pred pričetkom zdravljenja, vidi 3D prikaz končnega stanja zdravljenih zob.

Zdravje običajno postavljamo na prvo mesto. Ker zdravljenje zob pogosto ni poceni, je smiselno izkoristiti dogodke, kot je Dan odprtih vrat ZoboEstetike.

8. junija se vrata odprejo ob 8h in bodo odprta do 14h. Število razpoložljivih terminov je omejeno, zato je priporočljivo rezervirati termin preko telefona 07 / 30 444 77 ali e-pošte info@ZoboEstetika.si.

Dan odprtih vrat v oktobru 2018 je odlično uspel. Nekaj utrinkov iz dogodka.

Dodaj odgovor