Zakaj mi?

1. Dolgoročno zdravje je osnova
ZoboEstetika temelji na zdravih dlesnih in zobeh. Poskrbeli bomo, da bodo vaši zobje zdravi ne le jutri, pač pa tudi v prihodnjih letih.

2. Oblikovanje vašega nasmeha
Zdravje zob in dlesni ni dovolj. Funkcija zob in dlesni vpliva na vaše celotno zdravje in počutje. S celovito obravnavo čeljusti in zob ter specialističnim ortodontskim znanjem poskrbimo, da bodo vaši zobje dobro služili svojemu namenu. Specialist ortodont vam lahko z neivazivnimi prijemi in minimalnimi stroški reši probleme, ki jih običajni zobozdravniki ne znajo ali ne morejo. Z upoštevanjem vašega celotnega izgleda rešimo funkcijo vaših zob ter poskrbimo za privlačen nasmeh, ki pristoji vašemu izgledu.

3. Prijeten obisk zobozdravnika
Poskrbimo, da bodo vaše izkušnje s splošnim in estetskim zobozdravstvom prijetne in nestresne. V naši ambulanti lahko pričakujete prijazen in oseben odnos. Za vaše zdravljenje si bomo vzeli dovolj časa, da bodo terapije za vas udobne in kakovostno izvedene.

4. Brez strahu in bolečin
Se bojite zobozdravnika? Težko prenašate bolečine ob zdravljenju zob? Ne skrbite. Pomagali vam bomo premagati strah ter poskrbeli, da ob zdravljenju ne boste čutili bolečin.

5. Upoštevamo vaše želje
Z vami se bomo temeljito pogovorili in vam dali vse potrebne informacije. Zdravljenje načrtujemo skupaj z vami. Kolikor je mogoče upoštevamo vaše želje ter prilagodimo zdravljenje vašim zmožnostim in potrebam. Na vaše poizvedovanje se odzovemo hitro in učinkovito.

6. Celovito zdravljenje
V ZoboEstetiki bomo poskrbeli za celovito zdravje vaših zob. Nudimo širok nabor zobozdravstvenih storitev, zato lažje planiramo potek zdravljenja. Poglobljeno poznavanje vašega stanja omogoča boljše rezultate zdravljenja. Naredimo vam lahko le drobno zalivko, očistimo kamen ali nalepimo zobni nakit, lahko pa poskrbimo za ekstremno preobrazbo z obsežnim ortodontskim, protetičnim ali drugim dentalnim zdravljenjem.

7. Sodobna zobozdravstvena oprema
V ZoboEstetiki boste obravnavani s sodobno opremo v prijetnem in urejenem ambientu. Poleg vrhunskih dentalnih stolov so za vaše zdravljenje na voljo laser, rentgen 3D CT, Sirona CEREC sistem (najsodobnejši sistem za izdelavo protetike), ZOOM tehnologija za beljenje zob, Air-Flow Handy Perio aparat za peskanje zob in druga spremljajoča oprema. Zobni rentgen 3D CT nam omogoča, da ne prekinjamo zdravljenja, pač pa diagnosticiramo stanje in takoj nadaljujemo z zdravljenjem.

8. Kakovostni materiali
Za vaše zdravljenje bomo uporabili preizkušene nadstandardne in standardne zobozdravstvene materiale. V nasprotju z zgolj najcenejšimi materiali, ki jih v osnovnem varstvu zagotavlja Zavod za zdravstveno zavarovanje, bomo v ZoboEstetiki skupaj z vami izbirali najprimernejše materiale za vaše zdravljenje.

9. Izkušeni zobni tehniki
Naši zobni tehniki poskrbijo za kakovostno protetiko, ki dolgo služi svojemu namenu. Z našimi protetičnimi izdelki boste imeli lep in naraven nasmeh. Izkušen zobni tehnik bo skupaj z vami in zobozdravnikom izbral pravo barvo vašega protetičnega izdelka ali izdelal zobni aparat, ki bo zagotovil optimalne rezultate vašega zdravljenja.

10. Redno izobraževanje
V ZoboEstetiki se zavedamo, da lahko samo z rednim izobraževanjem ohranjamo nivo storitev. Zato neprestano sledimo trendom ter novim materialom in načinom zdravljenja. Izobraževanje doma in v tujini nam omogoča uporabo sodobne opreme in materialov ter izvajanje različnih sodobnih tehnik zdravljenja.

11. Z ustno higieno boste sami skrbeli za zdravje
Naučili vas bomo kako vzdrževati ustno higieno in kako uporabljati pripomočke s katerimi boste lahko tudi sami ohranjali zdravje svojih zob in dlesni.

12. Garancija
Potrudili se bomo, da vam o garanciji ne bo potrebno razmišljati, a kljub temu nudimo garancijo na vse naše izdelke in storitve.

13. Najpomembnejše je vaše zadovoljstvo
Čutimo polno odgovornost do vas in vašega zdravja. Zato bomo naredili vse, da boste zadovoljni z našimi storitvami ter zadovoljni z estetiko in zdravjem svojih zob.