Vaše mnenje

Tukaj lahko napišete svoje mnenje o ZoboEstetiki. Oddate ga lahko anonimno.
Napišite svoje izkušnje, opažanja, kritike, pohvale… ali pa spodaj samo preberite kaj menijo drugi pacienti in obiskovalci.


  Če želite svoje mnenje objaviti takoj, se registrirajte ali prijavite ter spodaj izpolnite komentar.


  6 thoughts on “Vaše mnenje

  • 16/06/2015 at 15:55
   Permalink

   Dentalne storitve dr. Karmen Verhovec koristim že več let. Pred tem sem imela pogosto prisoten nepričakovan strah, zadržke in hkrati nisem našla dovolj zaupanja do zobozdravnikov. Zato sem iskala svojo permanentno zobozdravstveno oskrbo in ni mi žal, da sem bila vztrajna. Sedaj, ko sem odkrila kvalitetni nivo in profesionalni odnos, ki ga Karmen izraža s svojimi storitvami, s popolnim zadovoljstvom lahko trdim, da ji zaupam in sledim njenim navodilom, hkrati pa jo priporočam vsem, saj je zobozdravnik pomemben člen posameznikovega zadovoljstva. Svoje zobno zdravje torej ne prepuščam naključju pač pa samo tistim, ki stremijo k neprestani rasti, investirajo v svoje znanje in sledijo trendom, kar lahko pri dr. Karmen Verhovec pričakujem vedno, brez izjeme.

   Špela Jakša, biokemik, fizioterapevt in lastnica studia Peti element

  • 17/06/2015 at 09:44
   Permalink

   Dr. Karmen Verhovec me je že ob prvem obisku navdušila s pristnim pristopom in prijaznostjo. Skupaj sva pregledali ortopan posnetek, pokazala mi je, kje se pojavljajo težave ter kakšne sanacije in zdravljenja bodo potrebna. Med delom mi je večkrat dala ogledalo ter tako pojasnila stanje in korake v nadaljnjem procesu zdravljenja. Prav tako mi je vedno pojasnila možne posledice ter opozorila na vmesne faze. To mi je bilo zelo všeč, saj sama do sedaj takšnih izkušenj z zobozdravniki nisem imela. Res sem se počutila vključeno v zdravljenje in prav to je razlog, da se h Karmen vedno znova vračam. Po ustrezni sanaciji vseh splošnih nepravilnosti, sem bila obravnavana še ortodontsko. Moja priporočila so vplivala na celo mojo družino. Sedaj se tudi moj fant, mama, oče, brat in svakinja z veseljem zdravijo v ZoboEstetiki.

   Janja Štibernik
   Univerza v Ljubljani | Fakulteta za arhitekturo

  • 11/01/2016 at 08:46
   Permalink

   Zdravje in izgled zob sta v mojem poklicu zelo pomembna, prav tako pa tudi zelo vplivata na splošno počutje in zdravje. V ordinacijo zobozdravnice Karmen Vrhovec zahajam že več kot 10 let. Z njenim delom sem zelo zadovoljen. Je prijazna in potrpežljiva, predlaga strokovne in trajne rešitve ter delo opravlja strokovno in neboleče, za kar sem ji nadvse hvaležen. Obisk toplo priporočam.

   Diego Barrios Ross
   diplomirani operni pevec

  • 01/02/2016 at 11:49
   Permalink

   V najstniških letih me je takratni zobozdravnik napotil k ortodontu, kjer je bilo ugotovljeno, da imam globok ugriz (zgornji zobje preveč prekrivajo spodnje). Kmalu sem dobila snemni aparat, ki pa kljub rednemu nošenju žal ni dajal pravih rezultatov. Ko sem pred dvema letoma izvedela, da je v mojem kraju z ortodontskim zdravljenjem pričela ga. Verhovec, sem se takoj naročila na pregled. Že teden dni po prvem pregledu sem dobila fiksni aparat. Sprva nisem imela velikih pričakovanj, saj me je bilo strah, da bi bila ponovno razočarana. A po nekaj mesecih nošenja je bila sprememba že zelo očitna, moj nasmeh pa čedalje večji. Zato mi ni bilo odveč po vsakem obroku čistiti zob in neštetokrat vstavljati dodatne gumice, saj sem bila prepričana, da pri ZoboEstetiki vedo, kaj je potrebno za lep in zdrav nasmeh. Kakovostno delo in profesionalni pristop sta hitro obrodila sadove. Seveda pa je za dober rezultat nujen reden obisk v lično urejeni ordinaciji in obojestransko zaupanje ter sodelovanje. Zdaj, ko se zdravljenje bliža h koncu, pa bi kovinski nasmešek najraje kar obdržala, saj imam občutek, da je postal že kar del mene. Naj omenim, da v ZoboEstetiki opravljajo tudi ostale zobozdravstvene storitve – torej je na enem mestu v celoti poskrbljeno za zdravje celotne ustne votline. Že od nekdaj se rada smejim, zdrav nasmeh pa je najlepši nakit, ki pristaja prav vsakemu človeku. Zato je vredno skrbeti zanj!

   Maja Križman, študentka farmacije

  • 29/02/2016 at 12:08
   Permalink

   Z zdravljenjem pri Zoboestetiki sem začela pred malo več kot 2 letoma. Že po nekaj obiskih sem dobila fiksni ortodontski aparat (česar sem bila zares vesela) in ga nedavno tudi snela.
   Pri Zoboestetiki bi v prvi vrsti pohvalila strokovnost, trud, osebni odnos in zavzetost za vsakega pacienta. Dr. Karmen Verhovec mi vedno odgovori na vsa vprašanja in mi razloži sam proces nadaljevanja zdravljenja. Všeč mi je tudi, da so obiski dovolj pogosti, da lahko zdravljenje hitreje napreduje. Neprecenljivo se mi zdi tudi njuno stremenje k izboljšanju storitev na vseh ravneh, kar kaže, da se zavedata potreb in željá pacientov. Obisk toplo priporočam.

  • 13/05/2016 at 22:12
   Permalink

   Marsikdo pozablja, da je tudi postavitev zob zelo pomembna. Tako estetsko kot funkcionalno…včasih si mislim, da se je ta težava pojavila le meni, a ko se ozrem okrog se jih najde še veliko.
   Že moja otroška zobozdravnica se je trudila poravnati moje zobe s snemnim aparatom, a kljub vsemu vztrajanju to ni dalo želenega rezultata. Pred dobrima dvema letoma sem dobila fiksni aparat. Zdravljenje se je začelo in spremembe so bile hitro vidne. Po dveh letih sem res zadovoljna z vsem.
   Moje izkušnje z dr. Karmen Verhovec so odlične. Je strokovna, profesionalna in prijazna ortodontkinja. Zelo jo priporočam, moje izkušnje z njo so zelo pozitivne. Zahvala ortodontkinji za vso strokovnost in trud, k njej se rada vračam.
   Me veseli, da lahko danes prijateljem, sošolcem naklonim krasen nasmeh.
   Lep nasmeh odpre marsikatera vrata. Lepo poskrbite za svoje zobe.
   Melani Štamcar, dijakinja

  Dodaj odgovor