O nas

Kdo smo
Mejniki
Poslanstvo in vizija


ZoboEstetika, estetsko zobozdravstvo in ortodontija, d.o.o. nadaljuje tradicijo vrhunskega zobozdravstva na Dolenjskem, ki smo ga vpeljali v zobni ambulanti Karmen Verhovec, dr. dent. med. Splošno zobozdravstvo nadgrajujemo z ortodontskimi in drugimi zobozdravstvenimi storitvami.

Veliko pozornost posvečamo prijaznemu odnosu do pacientov. Z osebnim pristopom in komunikacijo pomagamo tistim, ki čutijo strah ali zaskrbljenost. Posebej se posvetimo tudi pacientom, ki želijo zdravljenje brez bolečin.

Visoko strokovno delo temelji na stalnem izobraževanju naših zaposlenih doma in v tujini. Sodobna oprema ter prijazni in natančni zobozdravniki zagotavljajo kakovostne zobozdravstvene storitve, ki jih nudimo po konkurenčnih cenah in v okviru koncesijskih storitev.


Karmen Verhovec, dr. dent. med., specialist čeljustne in zobne ortopedije | Zobozdravnik | Ortodont
Strokovni vodja – estetsko zobozdravstvo in ortodontija
Karmen Verhovec, dr. dent. med., specialist čeljustne in zobne ortopedije | Zobozdravnik | Ortodont |

Kot otrok sem bila navdušena nad ročnimi deli in športom. Pletenje, kvačkanje in gubelini so bili moja strast. Izbira poklica, ni bila lahka. Modno oblikovanje ali medicina,… Izbrala sem srednjo pot, dentalno medicino. Navdušujeta me popolnost in dovršenost. Vedno želim ustvariti najlepši nasmeh.Zobozdravnica Mojca Stare, doktorica dentalne medicine
Splošno zobozdravstvo za odrasle
Mojca Stare, dr. dent. med.

Rada sem zobozdravnica, ker lahko ljudem pomagam do zdravih in lepih nasmehov. S prijaznostjo in osebnim pristopom se trudim, da pacienti premagajo strah, z rednim izobraževanjem pa poskrbim, da so moje storitve kakovostne in estetske.


Ula Hribar, ustna higieničarka
Preventiva in ustna higiena
Ula Hribar, ustna higieničarka

Prav tako, kot zdravje zob, je pomembno zdravje obzobnih tkiv. Za slednje je najpomembnejša dobra ustna higiena. V veliko veselje mi je, če pacient skrbi za dobro higieno tako, da skupaj pozdraviva dlesni in zaustaviva napredovanje parodontalne bolezni.Tjaša Papež, diplomirana medicinska sestra | Zobozdravstvena asistentka - Vodja asistentov
Zobozdravstvena asistentka – Vodja asistentov
Tjaša Papež, diplomirana medicinska sestra

Delo v ZoboEstetiki mi je všeč, ker je zelo dinamično. Skrbim, da so police vedno založene z najbolj primernimi materiali; izurila sem se v štiriročnem delu z mikroskopom; urejam administracijo. Z izraženim čutom do sočloveka pomirim boječe paciente pred kirurškimi posegi; z Invisalign pacienti se veselim ob koncu terapije.Mojca Lenaršič | Zobozdravstvena asistentka
Zobozdravstvena asistentka
Mojca Lenaršič | zdravstvena tehnica

Kmalu po končanem šolanju za zdravstvenega tehnika sem začela z delom v zobozdravstvu. Kot zobozdravstvena asistentka skrbim, da vsi procesi in storitve potekajo nemoteno, hkrati pa z veseljem priskočim na pomoč sodelavcem.Sabina Bobnar | Diplomirana laboratorijska zobna protetičarka
Višja zobozdravstvena asistentka
Sabina Bobnar | Diplomirana laboratorijska zobna protetičarka

Že v mladosti sem vedela, da bo moja pot začrtana nekje v zdravstvu. Kot srednja medicinska sestra sem se odločila svoje znanje nadgraditi v meni bolj ljubi smeri, kot diplomirani zobni protetik, saj mi ustvarjanje nikoli ni bilo tuje. Razgibano delo s sodobno tehnologijo, timsko delo in zadovoljstvo pacientov so 3 stvari, zaradi katerih sem v službi pogosto nasmejana. Sledim namreč misli: “Dobro življenje živiš, ko se veliko smejiš.”Polona Škoda | Diplomirana laboratorijska zobna protetičarka
Zobozdravstvena asistentka
Polona Škoda | Diplomirana laboratorijska zobna protetičarka

Ustvarjanje in oblikovanje me spremljata že od mladosti. Nasmehi, pri ustvarjanju katerih sodelujem, mi dajejo zagon in motivacijo za trud. Kot laboratorijska zobna protetičarka sem stopila na pot, na kateri lahko delim nasmehe.


 

 

Mejniki

01.10.2004
Ustanovitev dejavnosti
Zobozdravstvo Karmen Verhovec, dr. dent. med., zasebna zobozdravstvena ambulanta za odrasle in mladino s koncesijo

01.11.2005
Selitev v lastne poslovne prostore
Gubčeva 41A, Trebnje

01.01.2014
Pravno-formalno preoblikovanje
Dejavnost  prevzame ZoboEstetika, estetsko zobozdravstvo in ortodontija, d.o.o.

31.12.2015
Nakup nove opreme, selitev v nove poslovne prostore in obnova obstoječe ordinacije

28.01.2016
Nakup sodobne opreme za rentgensko slikanje – panoramsko slikanje (ortopan), cefalometrično slikanje (telerentgen), Cone Beam CT 3D slikanje (3D notranjosti glave)

Poslanstvo

Poslanstvo ZoboEstetike je trajno zadovoljevanje potreb notranjih in zunanjih deležnikov.
Razvijamo stimulativno, prijazno in prijetno delovno okolje, ki bo vzpodbujalo trajno rast in razvoj dejavnosti.
Naša temeljna naloga je skrb za zobno zdravje krajanov. Pacientom nudimo širok nabor zobozdravstvenih storitev, ki jih opravljamo profesionalno in odgovorno. S stalnim vlaganjem v znanje, razvoj in opremo, s celovitim pristopom k zdravljenju zob ter z dostopnim, skrbnim in poštenim odnosom želimo ohranjati maksimalno zadovoljstvo pacientov.
S pomočjo šibkim in pomoči potrebnim ter s podporo neprofitnih lokalnih organizacij, akcij, prireditev in drugih pobud v dobro krajanov želimo ohranjati družbeno odgovornost podjetja.

Vizija

Postati želimo najbolj uveljavljena in priznana lokalna zobozdravstvena ordinacija. Srednjeročna vizija predstavlja rast v pomemben regionalni zobozdravstveni center. Dolgoročna vizija vključuje oblikovanje poslovnega sistema, ki prerašča okvire regionalne in lokalne skupnosti ter svoje znanje in kakovostne storitve nudi različnim lokalnim okoljem znotraj države.