ZoboEstetika ponovno pridobila najprestižnejši certifikat bonitetne odličnosti

Dr. Karmen Verhovec, spec. in  Mag. Marjan Papež, dipl ing. - ZoboEstetika - Platinasti certifikat bonitetne odličnosti - 2022

ZoboEstetika je v letu 2022 ponovno pridobila certifikat bonitetne odličnosti, tokrat ponovno Platinastega, ki je najprestižnejši od vseh, ki jih podeljuje Dun & Bradstreet (več o vrstah certifikatov D&B). Pridobitev tega priznanja pomeni, da ZoboEstetika izpolnjuje najvišji mednarodni standard odličnosti AAA že najmanj peto leto zapored ter tako sodi med najbolj zanesljive poslovne subjekte v Sloveniji. Platinasta bonitetna odličnost potrjuje, da ZoboEstetika poslujejo izjemno in izkazuje zelo nizko verjetnost, da bi v prihodnjih dvanajstih mesecih zabeležila katerega od naslednjih negativnih dogodkov:

  • stečaj, prisilno poravnavo ali likvidacijo (< 0,08% verjetnost),
  • izbris subjekta iz poslovnega registra (< 0,81% verjetnost),
  • blokado transakcijskih računov subjekta daljšo kot 90 dni in uvrstitev na seznam davčnih neplačnikov (< 0,41% verjetnost).

Tako, kot za ostale dobitnike platinaste bonitete odličnosti, lahko tudi za ZoboEstetiko z 91% gotovostjo rečemo, da bo bonitetno odličnost ohranila tudi v naslednjem letu.

Povzetek iz poslovnega srečanja Dun & Bradstreet, ki se je 13. decembra 2022 odvil v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju in na katerem so dobitnikom podelili bonitetne certifikate.

Platinasti certifikat bonitetne odličnosti 2022 - ZoboEstetika d.o.o.
Platinasti certifikat bonitetne odličnosti 2022 – ZoboEstetika d.o.o. (SI)

Članek iz 14/12/2019:
ZoboEstetika s certifikatom zlata bonitetna odličnost med najboljša podjetja v Sloveniji

 

 

Dodaj odgovor