27. oktobra po nevidni zobni aparat Invisalign in brezplačne zobozdravstvene storitve

 
post festum (28. okt. 2018):
Dan odprtih vrat je odlično uspel. Nekaj utrinkov iz dogodka.
 
Dan odprtih vrat 2019   (8. junij 2019)
 


Zobozdravstvena in ortodontska klinika ZoboEstetika organizira Dan odprtih vrat. Dogodek se bo odvijal na sedežu ordinacije v Trebnjem v soboto, 27. oktobra 2018.

Zaradi težav v slovenskem zdravstvu, pa tudi zaradi vsakodnevne naglice z opravljanjem tekočega zdravstvenega dela, je pogosto težko dobiti odgovor na marsikatero vprašanje. Dan odprtih vrat, ki ga organizira ZoboEstetika, bo zato dobrodošel dogodek, še posebej zato, ker bomo v tem okviru obiskovalcem brezplačno ponudili nekatere storitve, ki se sicer izvajajo samoplačniško. Obiskovalci si bodo lahko ogledali izvajanje storitev in zdravstveno osebje povprašali o stvareh, ki jih zanimajo, poleg tega pa bodo deležni tudi drugih ugodnosti.

Invisalign nevidni zobni aparati so hitro snemljivi

Invisalign nevidni zobni aparati so hitro snemljivi

Interesentom bomo ponudili brezplačne ortodontske preglede, ki jih bo izvajala priznana specialistka, ortodontinja Karmen Verhovec. Doktor Verhovčeva poleg klasičnih postopkov ortodontskega zdravljenja vse bolj uvaja tudi najsodobnejše tehnike ortodontskega zdravljenja s sistemi nevidnih snemljivih zobnih aparatov Invisalign.

Ob dnevu odprtih vrat bomo v ZoboEstetiki izvajali brezplačno intraoralno skeniranje zob. Digitalno skeniranje zob sodi med najnaprednejše tehnološke dosežke v sodobnem zobozdravstvu in vse bolj izpodriva jemanje klasičnih zobnih odtisov. Optično zajemanje stanja zob v 3D digitalno sliko je hitro, neboleče, bolj natančno, predvsem pa ni tako neprijetno, kot klasično odtiskovanje. Pomembna prednost je tudi hitrejša manipulacija in s tem povezano celotno zdravljenje.

Brezplačno rentgensko slikanje ortopana in telerentgena zob je prav tako ena od storitev, ki ste jih lahko deležni zadnjo soboto v oktobru. ZoboEstetika razpolaga z najsodobnejšim digitalnim rentgenskim aparatom, ki zagotavlja minimalne doze rentgenskega sevanja. Če imate težave z zobmi ali ste že napoteni na rentgensko slikanje in ne želite čakati na določen termin, lahko izkoristite dan odprtih vrat.

Vsi obiskovalci, ki se bodo 27. oktobra odločili za ortodontsko zdravljenje s sistemom nevidnih snemljivih zobnih opornic Invisalign, bodo deležni 23 % popusta na celotno zdravljenje. Polni program (Invisalign Full) si bodo zagotovili za 3.000 €, ki se jih odplača tekom celotnega zdravljenja (eno do dve leti). Ortodontsko zdravljenje s snemljivimi nevidnimi zobnimi opornicami Invisalign ima vrsto prednosti pred klasičnim zdravljenjem. Poleg njegove snemljivosti in komaj opaznega aparata sistem ne vključuje nobenih kovinskih žic in nosilcev, zahteva manj obiskov ortodonta, omogoča hitrejše ravnanje zob, je nemoteč, pomembna prednost pa je tudi to, da lahko pacient v naprej, še pred pričetkom zdravljenja, vidi 3D prikaz končnega stanja zdravljenih zob.

Intraoralno skeniranje zob za Invisalign zobni aparat

Intraoralno skeniranje zob za Invisalign zobni aparat

Invisalign - 3D prikaz končnega stanja zdravljenih zob

Pacient v naprej, še pred pričetkom zdravljenja, vidi 3D prikaz končnega stanja zdravljenih zob z Invisalign zobnim aparatom

Ljudje se vse bolj zavedamo pomen našega zdravja. Vso skrb moramo posvečati tudi zdravju svojih zob. Pogosto to ni poceni, zato je morda smiselno izkoristiti dogodke, kot je oktobrski Dan odprtih vrat ZoboEstetike.

Vrata se odprejo ob 8h in bodo odprta do 15h. Število razpoložljivih terminov je omejeno, zato je priporočljivo rezervirati termin preko telefona 07 / 30 444 77 ali e-pošte info@ZoboEstetika.si.

Dodaj odgovor